Ha még nem vagy tag, akkor Kattints ide
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám:
Ha elfelejtetted a felhasználónevedet vagy a jelszót
Kattints ide
(jelszóemlékeztető).
 
E-mail address
If you wish to receive your username name and password again, then please input the e-mail address that you registered with and click the 'resend now' button.

Your details will be sent immediately and should arrive in your inbox within a few minutes.

furulya.org - Szexpartnerkereső rendszer

A furulya.org Szexpartner-kereső rendszer célja, hogy elősegítse azon hölgyek, urak, illetve párok egymásra találását, akik szexuális életüket szeretnék változatosabbá tenni, valamint teret adjon mindazon kluboknak és magán szerveződéseknek, amelyek erotikus tartalmú rendezvények szervezésével foglalkoznak. 

Használat

A furulya.org weboldal kategórialistáit bárki szabadon böngészheti. A tagok adatlapjainak megtekintéséhez, felhasználóként való megjelenéshez, valamint kapcsolatok kialakításához azonban regisztráció szükséges.

A regisztrált felhasználó a többi tag adatlapján lévő képeket csak akkor tudja nagyban megnézni, ha ő maga is töltött fel minimum 1 db képet a rendszerbe.

A weboldalra regisztrálhat minden 18. életévét betöltött személy, illetve klubok esetén maga a klub, vagy az azt üzemeltető gazdasági társaság, amennyiben elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.

Regisztrációkor bizonyos személyes adatok megadása kötelező. Ezen adatok kizárólag a rendszer rendeltetésszerű használatához szükségesek. A regisztráció addig él, amíg a felhasználó vagy az üzemeltető nem törli azt.

A megadott adatokat a felhasználó bármikor tetszés szerint módosíthatja, kivéve a felhasználói nevet. Amennyiben valaki új felhasználói nevet szeretne, új regisztrációt kell készítenie. Az üzemeltető minden regisztrációról, illetve adatmódosításról a felhasználót e-mailben értesíti.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson vagy bármikor töröljön, különösképpen a következő esetekben:

 • nyilvánvalóan hamis adatok/képek megadása
 • tag inkorrekt magatartása
 • a furulya.org weboldalnak és/vagy partnereinek bizalmával való bármilyen visszaélés, jó hírnevük rontása

A feltüntetett adatok, képek valódiságáért a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Amennyiben valamely felhasználó másnak a fotóját tölti fel a rendszerbe – a fotó valódi tulajdonosának hozzájárulása nélkül – és a fotó tulajdonosa kéri a kép törlését, az üzemeltető – miután meggyőződött a fotó valódi hovatartozásáról – az adott képet előzetes jelzés nélkül törli a rendszerből.

Tilos továbbá az oldalon bármilyen olyan tartalmat közzétenni, ami tudatosan mások megsértésére, megalázására irányul. Az ilyen jellegű tartalmakat a weboldal üzemeltetője előzetes bejelentés nélkül törli. 

Felhasználók

A furulya.org oldalon a felhasználók lehetnek: amatőrök, illetve klubok.

 • Amatőrök: azok a felhasználók, akik anyagi ellenszolgáltatás nélkül, szexuális életük változatosabbá tételére, élvezetük fokozására keresnek partnert
 • Klubok/Amatőr csoportok: ahol kifejezetten szexuális célú és tartalmú programokat szerveznek

Rendelkezésreállás

A furulya.org weboldal használatához szükséges a felhasználó részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismerete és elfogadása, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetlegesen előforduló hibákra. A furulya.org üzemeltetői semmilyen módon nem felelősek az alábbi esetleges problémák miatt, bármilyen okból következtek is be:

 • interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat meg nem érkezése
 • bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a furulya.org weboldal akadálytalan működését és az azon keresztüli kommunikációt
 • bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon
 • bármely levél, adat - függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése
 • bármely szoftver nem megfelelő működése
 • bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei

Kizárólag a felhasználó felelős a furulya.org weboldalhoz való kapcsolódásáért és az azon való böngészésért. A furulya.org szabályzatát az oldal üzemeltetői bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. A változás a weboldalon való megjelenés időpontjától érvényes. 

Adatvédelem

A furulya.org weboldal üzemeltetői a rendelkezésére álló személyes adatokat a vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja ki.